Urban Nails Skandinavien

Urban Nails’ historie

Den lidenskabelige iværksætter bag Urban Nails er Janetta Wouters fra Belgien, hvorfra Urban Nails drives. Efter fødslen af ​​sit første barn solgte Janetta sit cateringfirma for at tage sig af hendes søn Jay derhjemme og begyndte også at arbejde som negletekniker. Hun havde fået sit professionelle eksamensbevis som negletekniker for år siden, og dette var det rigtige tidspunkt for rent faktisk at udøve faget. At arbejde hjemme og passe sit barn viste sig at være en fremragende kombination.

Under et besøg på en skønhedsmesse kom Janetta i kontakt med et neglefirma og sluttede sig til deres team. Ud over at være negletekniker blev hun også underviser for at nye negleteknikere og repræsentant produkterne. Hendes gode kommercielle og kommunikationsmæssige færdigheder gjorde, at hun hurtigt blev den bedste sælger på teamet. I denne Periode opdagede Janetta sin sande lidenskab inden for negleverdenen: Nailart. Hendes kreative talent sikrede de smukkeste og mest genkendelige designs. Da firmaet ikke var specialiseret i nailart, sagde Janetta farvel. Efter en periode, hvor hun arbejdede for et par andre mærker og blev mor til hendes datter Jill, besluttede Janetta, at det var tid til at oprette sit eget mærke. Et varemærke med vægt på nailart. Produkter, som hun kunne stå bag hvad angår kvalitet, alsidighed og det rigtige prisforhold. Produkter, der gør hvad der er lovet, og hvad man kan forvente af det. Urban Nails var et faktum.

Det første nailart produkt fra Urban Nails blev den nu berømte Urban Nails Pure Foil. Urban Nails-produkt linjen blev hurtigt suppleret med de endnu mere populære Pure Pigments og Pure Paints. Urban Nails er nu et modent varemærke til kunstige negle med et komplet sortiment. Lidenskabelig, alsidig og tilgængelig for enhver negletekniker til at gøre ekstreme bling-bling-negle til smarte, elegante negle.

Urban Nails er nu kendt i Belgien og Holland, Danmark , Tyskland og vokser støt i hele Europa. Et finurligt brand med en stor fanbase og et entusiastisk hold. Urban Nails er et meget populært nailart mærke, og du vil bemærke, at du tiltrækker mange kunder med dette mærke i din butik. Urban Nails er ikke kun kendt for de fremragende produkter, men også for den gode service.

Janetta Wouters

Janetta Wouters

Urban Nails Hovedkontor Skandinavien

Urban Nails Distributører i Danmark

Urban Nails Distributører Sverige

Vi søger distributører i Sverige

Urban Nails Distributører Norge

Vi søger distributører i Norge

Urban Nails Distributører Finland

Vi søger distributører i Finland

Urban Nails Distributører Island

Vi søger distributører på Island

Urban Nails Distributører Færøerne

Vi søger distributører på Færøerne

Urban Nails Distributører Grønland

Vi søger distributører på Grønland