Urban Nails Skandinavien

Vores Academy tilbyder et uddannelses system er meget over skueligt, og alle kurser og workshops kan sammensættes så de dækker dit behov. Derudover kan de fleste kurser tages uafhængigt af hinanden. Det giver en stor fleksibilitet, når man skal kombinere arbejde med uddannelse.

En grundig og solid uddannelse er et af de vigtigste aspekter, for at man kan blive en af de bedste negleteknikere. Det sikrer vi dig på vores Academy. Det giver en solid basis for at videreudvikle sig som negletekniker. Man får nye kompetencer og videreudvikler sig på det personlige niveau
Teori giver den grundlæggende forståelse af de forskellige systemer og den praktiske del giver et professionelt resultat.

Urban Nails Scandinavia arbejder med de professionelle mærker, der har skabt et fundament for verdens mest succesfulde og grundige uddannelse. På vores academy bruger vi de mærker, som er mest innovative indenfor produktudvikling og som giver de bedste muligheder for at skabe success som negletekniker uafhængigt af om man er selvstændig eller er ansat i en klinik.