Academy

Vores Academy tilbyder et uddannelsessystem, der er meget overskueligt, og alle kurser og workshops kan sammensættes, så de dækker dine behov. Derudover kan de fleste kurser tages uafhængigt af hinanden, så man nemt kan kombinere arbejde med uddannelse.

En grundig og solid uddannelse er et af de vigtigste aspekter, for at man kan blive en af de bedste negleteknikere. Det sikrer vi dig på vores Academy. Vi giver dig en solid basis og nye kompetencer, så du kan videreudvikle dig som negletekniker fagligt og personligt.
Teorien giver dig en grundlæggende forståelse af de forskellige systemer og dette, samt de praktiske øvelser, sikrer, at du kan levere et professionelt resultat.

På vores Academy arbejder vi med de mest innovative og professionelle mærker på markedet, så du gives de bedste muligheder for at skabe din egen succes som negletekniker, omend du er selvstændig eller ansat i klinik. Denne innovativitet indenfor produktudvikling har skabt fundamentet for verdens mest succesfulde og grundige uddannelse.

Når du køber dit kursus i vores webshop, så sender vi derefter datoer til dig på email, som du kan vælge imellem. Så passer dit kursus fuldstændig ind i din kalender. Dette mener vi, er den bedste service til dig. Du køber dit kursus og du vælger datoen for dit kursus.

Undervisere

Hos Nails Beauty and Wellness bliver du kun undervist af professionelle undervisere, der alle har fuldført en lang række kurser, der sikrer deres læringsstandarder. Derudover er der altid støtte og hjælp at finde, også efter du har fuldendt din uddannelse. Vi afholder altid træningsaftener, som alle der før har taget kursus eller workshops hos os, kan deltage i.

Delbetaling

Vi tilbyder delbetaling igennem Via Bill, hvis du har brug for at dele din betaling op i mindre portioner.

Kurser på alle Niveauer

På vores Academy er du velkommen, uanset om du har erfaring eller ej. Vi afholder kurser på basisniveau og kurser for øvede på konkurrenceniveau. Du kan finde beskrivelser af alle vores kurser og workshops i vores kursus oversigt. Vi er en skøn lille familie, hvor der er plads til alle.