Privatlivspolitik

Vores Privatlivs politik

Korrekt behandling af dine personlige oplysninger er ekstremt vigtig for os. Denne politik om behandling af personoplysninger beskriver, hvorledes Nails Beauty and Wellness (“NBAW” eller “vi”), samt vores tilknyttede selskaber, indsamler og behandler oplysninger om dig.

Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via vores hjemmesider.

Hvem er dataansvarlig

Nails Beauty and Wellness, cvr nr. 32925774, Harevænget 32, 8450 Hammel, Danmark, er dataansvarlig for den indsamling og behandling af personoplysninger, der er beskrevet i denne politik.

Informationer som vi samler og gemmer på vores hjemmeside

Når du besøger vores webshop, vil vi spore:

  • Varer som du har set: Vi vil bruge denne information til eksempelvist at vise dig varer, som du har set for nylig.
  • Lokation, IP-adresse og browsertype: Vi vil bruge disse informationer til formål, såsom beregning af moms og forsendelse.
  • Leveringsadresse: Vi vil anmode dig om at indtaste denne, så vi eksempelvis kan beregne forsendelsesomkostninger inden, du afgiver en ordre, og sender dig ordren.

Cookies

Vi anvender cookies, for at give dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. En cookie er en lille tekstfil, der anbringes på din computers harddisk, smartphone eller andet it-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer/IP-adresse og samle information om, hvilke sider og funktioner du besøger.

Første gang du lander på vores hjemmeside, ser du et banner med information om, at vi bruger cookies. Ønsker du slet ikke, at vi sætter cookies, skal du slå cookies fra i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at der i så fald kan være services og funktioner, du ikke kan bruge, fordi de kræver cookies til at huske de valg, du foretager.

Vi bruger cookies til at holde styr på indholdet i kurven, imens du bruger vores webshop. Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre, om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren. Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Når du køber varer af os, vil vi bede dig om at give os information, der omfatter dit navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, e-mailadresse, telefonnummer, kreditkort/betalingsinformationer og valgfri kontoinformation som brugernavn og adgangskode. Vi vil bruge denne information til formål såsom til:

  • Sende dig information om din konto og ordre
  • Svare på dine henvendelser og forespørgsler, herunder refunderinger og klager
  • Behandle betalinger og forhindre svig
  • Opsætte din konto til vores webshop
  • Overholde alle juridiske forpligtelser, som vi har, såsom beregning af moms og gebyrer
  • Forbedre vores tilbud i webshoppen
  • Sende dig markedsføringsbeskeder, hvis du vælger at modtage dem.

Hvis du opretter en konto, vil vi gemme dit navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer, som vil blive anvendt til at udfylde indtastningsfelter ved bestilling af ordrer fremover.

Generelt gemmer vi information om dig så længe, som vi har behov for informationen til de formål, for hvilke vi indsamler og bruger informationerne, og vi er ikke juridisk forpligtet til at fortsætte med at gemme dem. Fx vil vi gemme ordreinformationer så længe, det er krævet ifølge regnskabsloven i forhold til moms og regnskab. Dette inkluderer dit navn, e-mailadresse samt faktureringsadresse og leveringsadresse.

Markedsføring og nyhedsbreve

Når du tilmelder dig til vores elektroniske og/eller fysiske nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn, adresse, e-mailadresse og evt. telefonnummer. Formålet er, at varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve til dig, og markedsføringsformålene sker ifølge den gældende lovgivning, herunder kravet om indhentelse af samtykke før udsendelse af elektronisk markedsføring såfremt nødvendigt. Hvis du på et tidspunkt ikke ønsker at modtage disse e-mails og nyhedsbreve, kan du framelde dig ved at rette henvendelse pr. e-mail på info@nailsbeautyandwellness.dk (fysisk materiale) eller ved at benytte afmeldingslinket i bunden af e-mailen på nyhedsbreve (elektronisk materiale).

NBAW henvender sig med vore elektroniske nyhedsbreve alene til erhvervskunder (se vore salgs- & leveringsbetingelser). Ved udsendelse af elektroniske nyhedsbreve til erhverv, kræver lovgivningen ikke forudgående accept fra modtagers side, såfremt vi har en legitim interesse i fremsendelsen. Til gengæld finder man altid i bunden af vore elektroniske nyhedsbreve en mulighed for afmelding, ligesom vi gennemfører og opbevarer en intern audit til dokumentation af vores legitime interesse. Vi sender ikke elektroniske nyhedsbreve til ikke professionelle kunder, med mindre vi har en aktiv godkendelse herpå.

Kundeservice og kommunikation

Når du henvender dig til kundeservice eller kommunikerer med Nails Beauty and Wellness i anden sammenhæng, indsamler og behandler vi de oplysninger, som du afgiver med henblik på at behandle dine henvendelser, fremsende ordrebekræftelse og faktura.

Når vi sender dig varer, placerer vi dit navn, adresse og telefonnummer på en label, som placeres udenpå pakken med dine varer. Dette sker for at vi kan bruge disse oplysninger til at kontakte dig, hvis der er spørgsmål eller problemer i forbindelse med forsendelsen af din ordre, og for at der kan sendes en SMS til dig med information om status på din forsendelse, eller information om at forsendelsen er afleveret på den valgte adresse.

Vi opfordrer dig til ikke at afgive følsomme personoplysninger til os, medmindre de er strengt nødvendige for behandlingen af din henvendelse. I den forbindelse bør oplysningerne alene sendes i stærkt krypteret form, hvis du fremsender disse via e-mail.

Andre formål

Ud over ovenstående formål kan vi ligeledes behandle dine personoplysninger med henblik på at opfylde lovkrav eller for at fastlægge, gøre gældende eller forsvare retskrav.

Retsgrundlaget for behandlingen er i alle tilfælde EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Hvilke medarbejdere der har adgang

Medarbejdere har adgang til informationen, som du giver os. Fx har administratorer såvel som webshopledere adgang til:

  • Ordreinformation såsom hvad der blev købt, hvornår det blev købt og hvortil, det skulle sendes, og
  • Kundeinformation såsom dit navn, e-mailadresse samt information om fakturering og forsendelse.

Vores medarbejdere har adgang til denne information for at kunne gennemføre ordrer, håndtere refunderinger og supportere dig.

Hvilke informationer vi deler med andre

Vi deler information med trediemandsfirmaer.

Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til fx DHL, PostNord, GLS, DAO eller en anden transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig. Ved køb af ikke lagerførte varer kan de nævnte oplysninger videregives til producenten eller sælgeren af den pågældende vare, som i så fald vil forestå leverancen.

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af hjemmesiderne, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting, samt til din bedømmelse af vores virksomhed og produkter.

Ovennævnte virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

Betalinger

Vi modtager

Tilbagekaldelse af samtykke

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet til os. Vi vil herefter slette personoplysningerne. Tilbagekaldelse af samtykke kan ske via mail til info@nailsbeautyandwellness.dk

Dine rettigheder

Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

Du har ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger vi behandler om dig, og til hvilket formål oplysningerne behandles. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod, at dine personoplysninger behandles, herunder til direkte markedsføring, profilering og ret til at kræve berigtigelse, sletning eller blokering af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde behandlet i strid med lovgivningen eller kræve begrænsning af behandlingen, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

Herudover har du i visse tilfælde ret til at få udleveret de personoplysninger, som vi har registreret, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Hvis du ønsker at udøve en af disse rettigheder, kan du rette henvendelse til:

Nails Beauty and Wellness
Harevænget 32
8450 Hammel, Danmark
E-mail: info@nailsbeautyandwellness.dk
Telefon: +45 20188450

Alle forhold og konflikter, der måtte opstå i forbindelse med brug af vores hjemmeside og andre services, er som udgangspunkt underlagt Dansk lovgivning, subsidiært Europæisk lovgivning i det land hvor vores leveranceselskab er hjemmehørende

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til eller ønsker at klage over behandlingen af personoplysninger, kan man altid kontakte Nails Beauty and Wellness via e-mail eller telefon som angivet ovenfor. Du kan også rette henvendelse til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K., Danmark omkring vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.