Marathon Levent – HEPA Filter Forudbestilling

121,00 kr. inkl. moms

Tilgængelig på restordre

EAN: 8720627910132 Varenummer (SKU): 19922010121 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Marathon Levent – HEPA Filter Forudbestilling

Marathon Levent – HEPA Filter Forudbestilling er Filtre, der opfylder HEPA-standarden, skal opfylde visse effektivitetsniveauer. Almindelige standarder kræver, at et HEPA-luftfilter skal fjerne – fra luften, der passerer igennem – mindst 99,95% af partikler, hvis diameter er lig med 0,3 μm, med filtreringseffektiviteten stigende for partikeldiametre både mindre end og større end 0,3 μm.

HEPA-filtre består af en måtte af tilfældigt arrangerede fibre. Fibrene består typisk af polypropylen eller glasfiber med diametre mellem 0,5 og 2,0μm. Det meste af tiden består disse filtre af sammenfiltrede bundter af fine fibre. Disse fibre skaber en smal indviklet vej, gennem hvilken luft passerer. Når de største partikler passerer gennem denne vej, opfører bundterne af fibre sig som en køkkensigte, der fysisk blokerer partiklerne fra at passere igennem. Men når mindre partikler passerer med luften, når luften vrider og drejer, kan de mindre partikler ikke følge med luftens bevægelse, og dermed kolliderer de med fibrene.

De mindste partikler har meget lidt inerti, og de bevæger sig altid rundt i luftmolekylerne, som om de bombarderes af disse molekyler. På grund af deres bevægelse ender de med at styrte ned i fibrene. Nøglefaktorer, der påvirker dets funktioner, er fiberdiameter, filtertykkelse og den målte lufthastighed.

HEPA – high-efficiency particulate air

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.