Marathon Levent – Nail Dust Collector Forudbestilling

1.978,00 kr. inkl. moms

Tilgængelig på restordre

EAN: 8720627910125 Varenummer (SKU): 19922010120 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Marathon Levent – Nail Dust Collector Forudbestilling

Marathon Levent – Nail Dust Collector Forudbestilling henvender sig specifikt til negleteknikere. de prioriterer deres sikkerhed og komfort. Serien omfatter ekspertdesignede støvsugere.

Effektiv negletekniker-enhed Marathon Levent

​​Nail Dust Collector har dobbelt filtre, der beskytter teknikere og kunder mod støv under negletbehandlinger. Det giver et kraftigt sug og effektiv filtrering for en behagelig manicure og pedicure oplevelse.

Kraftig støvopsamler

Brug af en el fil og andre file kan udsætte teknikere for støv. Det er derfor vigtigt at bruge en stærk støvsuger til at vedligeholde ren luft, hvilket sikrer et hygiejnisk miljø og komfort. En højhastighedsblæser og effektive filtre holder arbejdsområdet støvfri.

Sikker og effektiv filtrering

HEPA-filteret fanger fine støvpartikler og udstøder rent luft gennem velplacerede ventilationsåbninger. Enhedens store overflade tillader samtidig en god håndplacering og ekstra engangs papir filtre øger sikkerheden og renligheden.

Stilfuldt og funktionelt design

Det slanke, moderne design passer smukt ind i nutiden saloner. Den har en elegant finish, udskifteligt topdæksel er acetone-resistente med en UV-belægning, hvilket gør den visuelt tiltalende og stabil under brug.

■ Kraftig sugning

■ Blå lysdiode, der indikerer at den er tændt

■ Let at montere og aftageligt topdæksel

■ Højkvalitets HEPA-filter / praktisk engangsfilter

■ Acetonefast med UV-belægning (topdæksel)

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.