Academy Nails Beauty and Wellness

Vores Academy tilbyder et uddannelses system er meget over skueligt, og alle kurser og workshops kan sammensættes så de dækker dit behov. Derudover kan de fleste kurser tages uafhængigt af hinanden. Det giver en stor fleksibilitet, når man skal kombinere arbejde med uddannelse.

En grundig og solid uddannelse er et af de vigtigste aspekter, for at man kan blive en af de bedste negleteknikere. Det sikrer vi dig på vores Academy. Det giver en solid basis for at videreudvikle sig som negletekniker. Man får nye kompetencer og videreudvikler sig på det personlige niveau
Teori giver den grundlæggende forståelse af de forskellige systemer og den praktiske del giver et professionelt resultat.

Vi arbejder med de professionelle mærker, der har skabt et fundament for verdens mest succesfulde og grundige uddannelse. På vores academy bruger vi de mærker, som er mest innovative indenfor produktudvikling og som giver de bedste muligheder for at skabe success som negletekniker uafhængigt af om man er selvstændig eller er ansat i en klinik.

Undervisere

Hos Nails Beauty and Wellness bliver du kun undervist af professionelle undervisere. De har alle gennemgået en lang række af kurser, for at blive de dygtigste til at undervise. Der er altid støtte og hjælp også efter, at du har endt din uddannelse. Vi afholder altid træningsaftener, som alle kan deltage i, hvis de har taget kursus eller workshops hos os.

Delbetaling

Vi tilbyder delbetaling igennem Via Bill, hvis du har brug for at dele din betaling op mindre portioner.

Kurser på alle niveauer

På vores academy er du velkommen uanset om du har erfaring eller ej. Vi afholder kurser på basis niveau og kurser for øvede på konkurrence niveau. Du kan finde beskrivelser af alle vores kurser og workshops i vores kursus oversigt Vi er en skøn lille familie, hvor der er plads til at være den man er.