Astonishing Acetone 100ml

31,00 kr. inkl. moms

 

 

På lager

EAN: 8720627930086 Varenummer (SKU): 8720627930086 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Astonishing Acetone 100ml

Astonishings acetone er opløsningsmiddel, der bruges til at fjerne akryl og soak off produkter. Det opløser hurtigt og sikkert akryl og soak off produkter fra den naturlige negleplade. Brug Astonishing Acetone 100ml til hurtig fjernelse af produktet. Et fantastisk prep produkt til fedtede naturlige negle og fugtige fingre, der forhindrer vedhæftning af skabeloner.

Funktioner & Fordele

– Sikkert opløsningsmiddel
– Fjerner akryl og soak off produkter
– Kan bruges til prep
– Giver optimal vedhæftning
– Ideel til prep af vanskelige naturlige negle.

Brug

For at opløse akryl og soak off produkter, skal du fylde en glasskål med Astonishings acetone og placere fingerspidser / negleforlængelser i skålenindtil produktet er helt opløst. For at bruge mindre acetone, kan du bruge soak off wraps istedet for en skål. Dette giver mere bevægelses frihed til den som skal ha opløst produkt. Sørg for at den lille pad i wrap’en er fyldt godt med acetone, sådu ikke skal genfylde under opløsningstiden.

Til PREP påføres en generøs mængde acetone på en wipe og så skrubbes neglepladen, indtil dehydrering er tydelig gennem et kridhvidt udseende.

Til fjernelse af neglelak påføres en generøs mængde acetone på en wipe og så skrubbes neglepladen, indtil neglelakken er opløst og dermed fjernet fra den naturlige negleplade.