Astonishing Gelosophy Gelpolish #161 Jasper 7ml

65,00 kr. inkl. moms

På lager

EAN: 8720627935845 Varenummer (SKU): 20010001161 Kategorier: , Tags: , , , , , , , , ,

Beskrivelse

Astonishing Gelosophy Gelpolish #161 Jasper 7ml

Astonishing Gelosophy Gelpolish #161 Jasper 7ml er en specielt formuleret soak off UV / LED gelpolish. Gelosophy er en non-solvent UV gelpolish. Negleteknikeren får mulighed for at give en professionel behandling til sine kunder.

Gelosophy leveres med en komplet farvepalet på over 150 farver og hvert år lanceres 4 sæson modeorienterede begrænsede kollektioner.
Gelosophy har den perfekte viskositet til nem påføring i tynde lag, hvilket reducerer overforbrug af produktet, som kan resultere i uhærdet produkt.

Funktioner & Fordele:

over 150 farver
4 sæsonbestemte kollektioner hvert år
Ren gele
Intensive farver
Dækker perfekt
LED / UV
Nem at soake af
Nem og tynd påføring
Specialdesignet hætte for et godt greb

Step by Step:

Efter PREP af den naturlige negl.Rul/ryst flasken lidt mellem dine hænder. Påfør Base Gel (den naturlige negleplade skal forberedes inden påføring) og hærd i 10 sekunder i LED-lampen/ 1 min i UV lampen. Åbn flasken, og tør den ene side af penslem af på indersiden af flaskehalsen. Påfør Gelosphyi-farven over hele overfladen af den naturlige negle og hærd i 30 sekunder i LED lampen / 2 min i UV lampen(et andet lag er valgfrit baseret på farvevalget). Påfør No-Cleanse Top Gel og hærd i 60 sekunder i LED lampen/ 2 min i UVlampen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.