Astonishing Micro Styler #000

65,00 kr. inkl. moms

På lager

EAN: 8720627932714 Varenummer (SKU): 20020000012 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Astonishing Micro Styler #000

Astonishing Micro Styler #000, nailart pensel er lavet af bløde syntetiske nylon fibre af høj kvalitet. De er et must for enhver neglestylist og balanceret med en fin spids til alle detaljerede kunstværker og kan bruges til akryl, akvarel og Gelosophy UV/LED gelpolish art work. Da penslen er så alsidig, vil du kunne bruge den til mange forskellige teknikker og design. Du kan lave akvarel teknik og lave de smukkeste blomster, du kan male micro paintings og vise din kunnen indenfor alle områder og du kan lave fine lines og skabe de fineste mønstre. Alt lavet med disse 3 pensler.

Funktioner & Fordele:

  • Bløde syntetiske nylon hår af høj kvalitet
  • Fin spids på penslen til at lave detalje arbejde
  • Perfekt balance for perfektion i nailart
  • Perfekt til detaljeret nailart
  • Let at rengøre med sæbe og vand eller Astonishing UV-Cleanser
  • Fås i 3 størrelser #0, #00, #000

Brug:

Vælg den rigtige størrelse pensel til dit detaljeret arbejde. Træn din pensel med din teknik, der giver din børste individualitet. En trænet pensel er lettere at bruge, så brug lidt tid til at arbejde / træne med din pensel, så får du mest ud af den i den længste tid.
Rengør din børste med sæbe og vand eller kun Astonishing UV-cleanser. Rengør aldrig din Micro Styler med Astonishing acetone eller Astonishing Blue Scrub.