Carbide Cylinder Bit Silver – MC

215,00 kr. inkl. moms

På lager

Varenummer (SKU): 1899512050 Kategori: Tags: , , , , , , ,

Beskrivelse

Carbide Cylinder Bit Silver – MC

Carbide Cylinder Bit Silver – MC. Disse bits er specielt designet til overfladearbejde på negle, backfill, afkortning af neglen, formning af neglen og skabe smilelinjer. Disse bør dog ikke anvendes i neglebåndsområdet, da de er meget skarpe og kan gøre store skader på neglebåndet. Dette bit er et must for negleteknikeren, der gerne vil kunne arbejde hurtigt og effektivt ved tilfilning og aftagelse af produkt.

Filebits

Filebits af høj kvalitet er vigtige, ikke kun for at fjerne produkter fra neglen, men også for at øge effektiviteten og spare værdifuld tid under behandlingerne. Filebits fås i forskellige materialer, former, størrelser og korn, hver designet til specifikke opgaver.

Carbide Bits

Fremstillet af hårdmetal.  Disse bits er designet til at have en lang levetid. De har fløjtelignende nedskæringer i metallet, der fjerner produktet effektivt uden ridser, i modsætning til diamantbits. Grittet af hårdmetalbits er bestemt af fløjternes dybde og størrelse. Jo dybere og større fløjter indikerer et grovere grit, mens lavere fløjter indikerer et finere grit. Disse bits er fremragende til avancerede negleteknikere, især til fjernelse af akryl og gele, men bør aldrig bruges på naturlige negle. Hårdmetalbits kan rengøres og modstår rust efter rengøring og desinficering.

Disse bits skal bruges ved høj RPM. Dette bit re designet til brug med venstre hånd.

Sanitering og desinficering:

  • Vask bit grundigt med vand og sæbe. Bittet skrubbes med en hård neglebørste, så filestøvet bliver fjernet fra bittets grit.
  • Lad bittet luft tørre helt
  • Spray bit grundigt med en desinficerings spray til at fjerne patogener (vira, bakterier, svampesporer osv.)
  • Lad bittet Luft tørre helt
  • Bittet er klar til brug igen

Grit

Extra Fine Course  / Ekstra Fin Grit – XFC
Fine Course  / Fin Grit – FC
Medium Course  / Medium Grit – MC
Course  / Grov Grit – C
Extra Course  / Ekstra Grov Grit – XC