Carbide Safety Bit Cylinder Round Blue -MC

215,00 kr. inkl. moms

På lager

EAN: 8720627910422 Varenummer (SKU): 19822002001 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Carbide Safety Bit Cylinder Round Blue -MC

Carbide Safety Bit Cylinder Round Blue – MC. Disse bits er specielt designet til sikkert neglebåndsarbejde og er afrundet øverst og kommer i forskellige former, hvilket tilladern nem filning af neglebåndsområdet uden at skade neglebåndet, når produktet tilfiles. Dette bit er et must for negleteknikeren, der gerne vil kunne arbejde hurtigt og effektivt ved tilfilning og aftagelse af produkt.

Filebits

Filebits af høj kvalitet er vigtige, ikke kun for at fjerne produkter fra neglen, men også for at øge effektiviteten og spare værdifuld tid under behandlingerne. Filebits fås i forskellige materialer, former, størrelser og korn, hver designet til specifikke opgaver.

Carbide Bits

Fremstillet af hårdmetal.  Disse bits er designet til at have en lang levetid. De har fløjtelignende nedskæringer i metallet, der fjerner produktet effektivt uden ridser, i modsætning til diamantbits. Grittet af hårdmetalbits er bestemt af fløjternes dybde og størrelse. Jo dybere og større fløjter indikerer et grovere grit, mens lavere fløjter indikerer et finere grit. Disse bits er fremragende til avancerede negleteknikere, især til fjernelse af akryl og gele, men bør aldrig bruges på naturlige negle. Hårdmetalbits kan rengøres og modstår rust efter rengøring og desinficering.

Disse bits skal bruges ved høj RPM og er designet til brug i 1 retning. Venstrehåndede teknikere bør kigge efter venstrehåndsspecifikke bits.

Sanitering og desinficering:

  • Vask bit grundigt med vand og sæbe. Bittet skrubbes med en hård neglebørste, så filestøvet bliver fjernet fra bittets grit.
  • Lad bittet luft tørre helt
  • Spray bit grundigt med en desinficerings spray til at fjerne patogener (vira, bakterier, svampesporer osv.)
  • Lad bittet Luft tørre helt
  • Bittet er klar til brug igen

Grit

Extra Fine Course  / Ekstra Fin Grit – XFC
Fine Course  / Fin Grit – FC
Medium Course  / Medium Grit – MC
Course  / Grov Grit – C
Extra Course  / Ekstra Grov Grit – XC

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.