Online Trænings Aften: Fransk Reverse Akryl

0,00 kr. inkl. moms

På lager

Varenummer (SKU): 9999000061-3-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Online Trænings Aften: Fransk Reverse Akryl

Velkommen til  vores Online Trænings Aften: Fransk Reverse Akryl. Vi har åbnet for at alle kan deltage på vores online trænings aftener. Vi kan selvfølgelig kun vejlede i de produkter, som vi selv arbejder med (Astonishing, Nailperfect og Urban Nails). Derfor anbefaler vi, at du bruger disse produkter. Hvis du er igang med din basis uddannelse hos NBAW er det et krav at du kun bruger produkter og redskaber der er købt hos os.

Du kan træne indenfor alle vores produkt serier og der er altid support fra en underviser.

Er du igang med din basis uddannelse skal du mindst ha deltaget på 6 træningsaftener inden, at du kan gå til ekamen.

Det er gratis at deltage. Alle vores Træninger afholdes via Zoom, når du har tilmeldt dig, sender vi en invitation til dig på mail med information omkring hvad du skal bruge til kurset og hvordan du looger ind på kurset, når det afholdes. Da workshoppen foregår via zoom, skal du derfor have kamera tændt på din PC eller I-pad når du deltager, så underviseren kan hjælpe dig med teknikkerne. Et godt lys betyder rigtig meget og det hjælper underviseren til, at kunne se dit arbejde bedre.

På denne træning øver vi PREP på naturnegle og Fransk Reverse Akryl. Du får øvet bedst, hvis du har en model til at arbejde på. Jeg kommer selvfølgelig med vejledning imens vi arbejder, men for at I kan få en god feed back så kan I sende billeder af jeres arbejde, når træningen er ovre. I skal sende billederne til denne mail, hcis du ønsker feedback på dit arbejde. info@nailsbeautyandwellness.dk

Send billeder af negle før PREP, efter PREP, efter støbning og efter filning og afslutning.

Billeder ovenfra og billeder fra hver side af neglene gør, at jeg bedre kan se detaljer.

Vi forbeholder os retten til aflyse/flytte træningen, hvis ikke der er nok tilmeldte.

Vi glæder os til at se dig.

Mange Hilsener

Nails Beauty and wellness